Wonen met energie!

Het is een bekende plek voor veel Dordtenaren: het grote kantoorgebouw aan de Noordendijk. Eerst was dit het kantoor van Eneco, toen regiokantoor van de regio Zuid-Holland-Zuid. Nog even en hier gaat gewoond, gewerkt en geleerd worden. Van een saai kantoorgebouw naar een complex dat aan alle kanten bruist. Dat wordt Volt!

Bouwonderneming Stout gaat dit typische jaren ’70 gebouw onder handen nemen. Het pand krijgt nieuwe energie en een nieuwe bestemming. Met maar liefst 58 moderne, lichte huurappartementen in verschillende types en groottes, gaat hier vooral gewoond worden. Daarnaast is er ruimte voor commercie en komt er een integraal kindcentrum. Het bestaande betonnen casco blijft bestaan. Maar de gevels worden opnieuw ingevuld met zeer duurzame materialen, glas en hout. Zo krijgt het pand weer toekomst. En een totaal nieuwe look. Die nieuwe uitstraling en het energieke ‘Volt-gevoel’ hebben we weten te vangen in de brochure over dit bijzondere project. Met de juiste kleuren en artist impressions staat de presentatie van Volt als een huis.

Wil jij ook een energieke vastgoedcampagne starten?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl 

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center