De Drechtzine.

No guts no glory. Dat geldt zeker voor de regio Drechtsteden. Want dit gebied heeft niet alleen ambitie, het geeft er ook uitvoering aan. En dat mag gezien worden. Daarom is een prachtige glossy uitgegeven die laat zien wat er zoal bereikt is.

De 7 gemeenten die samen de Drechtsteden vormen, werken hard aan hun Groeiagenda 2030. Ze willen van hun gebied een maritieme topregio maken waar mensen met veel plezier wonen, werken en vertoeven. Sommige plannen worden steeds concreter, andere zijn al gerealiseerd. Partners, overheden, bedrijven in de Drechtsteden, bestuurders en politiek Den Haag: iedereen mag weten hoe voortvarend de Drechtsteden zijn! Reden genoeg om een opvallend magazine te maken dat in woord en beeld laat zien hoe deze regio op verschillende vlakken aan haar toekomst bouwt. Wij verzorgden het ontwerp, de productie en de verspreiding van deze glossy. En daar zijn we supertrots op. Want bladen maken is leuk!

Wil jij ook shinen met een glossy magazine?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center