Dordrecht bijzonder dichtbij.

Dordrecht is een prachtstad. Haar schoonheid illustreert dat je helemaal niet ver weg hoeft om mooie dingen te zien. Dat vormde de basis voor de imagocampagne. Voor heel Nederland is Dordrecht een bezoek meer dan waard. Maar vooral de mensen in de grote regio rond Dordrecht komen gemakkelijker naar de stad. Tijd om ook daar Dordrecht beter op de kaart te zetten.

De realisatie.

We bedachten de slogan ‘Dordrecht Bijzonder Dichtbij’, de campagne en we ontwikkelden de filmscripts voor de tv-commercials, de advertentielijn en de bijbehorende website. Er kwamen advertenties in landelijke dagbladen en commercials op de publieke zenders. Deze hebben we ook uitgezet in de regio en in Dordrecht zelf. De campagne bleek ook de Dordtenaren in het hart te raken. Dordtse influencers schreven er veel over en verwoordden wat de campagne losmaakte: Dordrecht is een stad om trots op te zijn. Sinds de imagocampagne ontvangt Dordrecht meer bezoekers en de stad heeft er vele trotse stadsambassadeurs bij gekregen die op een persoonlijke manier de looptijd van de campagne nog lang zullen verlengen.

Ook een imagocampagne nodig voor jouw stad?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center