Uitdaging.

Soms lopen dingen anders dan je denkt. Zoals bij een afdeling bij een lokale overheid. De sfeer was negatief, mensen gingen met tegenzin naar hun werk. Er was behoefte aan een positieve impuls. Het management kwam bij ons met het verzoek of we hiervoor een brochure konden maken voor de ambtenaren van de betreffende afdeling. Natuurlijk kunnen we dat. Maar liever wilden we dat de medewerkers positieve vibes gingen voelen.

Realisatie.

Met hetzelfde budget hebben we de plannen fors gewijzigd en ingezet op een echte cultuurverandering. Bekers waar je iets aardigs op kunt schrijven voor je collega. Fortune cookies voor bij de koffie die meteen gespreksstof opleveren. Kaartjes voor ‘dilemma dinsdag’ om het wekelijkse werkoverleg op een goede manier te openen. Een kennisboom waar je boeken in kunt zetten om aan je collega’s uit te lenen. Allemaal manieren om elkaar beter te leren kennen en elkaar op een positieve manier te benaderen. En het werkt! De medewerkers gaan weer plezier naar hun werk, ze zijn happy together. Het mooie is dat de goede sfeer op deze afdeling afstraalt naar andere afdelingen. En daar zijn we supertrots op.

Kan jouw bedrijf ook wat positieve vibes gebruiken?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center