Iedereen aan de popcorn!

Allenbrand’s Gourmet Popcorn heeft een heldere missie: chips zijn passé, heel Nederland aan de popcorn! Want er gaat niets boven de echte Amerikaanse popcorn. Zeker niet als je ook nog eens de keuze hebt uit negen bijzondere smaken.

Bijzondere smaken vragen om een opvallende verpakking. Only the Brave ontwikkelde nieuwe communicatie rond de verpakkingen van Allenbrand’s Gourmet Popcorn, met een lichte restyle van het logo/beeldmerk. We gaven elke smaak een eigen look & feel in een toch herkenbare stijl van dit merk: speels en vrolijk. 

De verpakkingslijn bevat unieke illustraties en originele teksten. De stijl is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit te breiden is met nieuwe smaken. Want die komen er gegarandeerd aan! Benieuwd naar de popcorn én natuurlijk de verpakking? Je vindt de producten onder andere bij Jamin.  

Wil jij dat jouw product ook opvalt in de schappen?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center