Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Schouwburg Kunstmin

Samen investeren in de toekomst

De uitdaging

Schouwburg Kunstmin is een begrip in Dordrecht en omstreken. Met de restauratie van het huidige gebouw zal haar reputatie alleen maar groeien. Maar zo’n upgrade kost veel geld. En dus vroeg Kunstmin aan Only the Brave een sponsorwervingscampagne te ontwikkelen om zo een extra geldstroom te genereren voor het nieuwe gebouw.

Het idee

Met de slogan ‘Samen investeren in de toekomst’ lanceerden we een tweeledige wervingscampagne voor particulieren en zakelijke sponsoren. Voor de kick off bedachten we een cultuurdiner met een leuke openingsact. Dat werd een korte film die we samen met acteur John Buijsman, als ambassadeur van de schouwburg, in no-time realiseerden.

Create

Doelgroepsegmentatie
Concept campagne
Brainstormfacilitatie
Filmscript

Realisatie

Na de kick off ontwikkelden we diverse ideeën zoals een ‘crowdfunderingsplatform’ (knipoog naar de renovatie): een wervingswebsite waarmee geld opgehaald kon worden en de mogelijkheid om ‘eigenaar’ te worden van je eigen theaterstoel of ornament in de schouwburg. Daarnaast verzorgden we ook presentaties en bedrijfsbezoeken voor de wervingsmomenten. Het daadwerkelijk sluiten van sponsordeals bleef de taak van Kunstmin zelf. Maar wij dachten mee over het creëren van leads.

Create

Evenement Cultuurdiner
Commercial/openingsfilm
Campagne website
Sponsorcommunicatie

Ook een wervingscampagne?

Denken, zonder kaders en met een flinke scheut lef. Dé ingrediënten om van jouw wervingscampagne een groot succes te maken. Alleen voor Brave Ones!

Next case Trifleet

Leasing containers rebranded