Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Only the Brave

Thanks Actie

Uitdaging

We wilden onze opdrachtgevers op verrassende wijze bedanken voor de samenwerking en de succesvolle projecten die we met hen doen. Een origineel bedankje dat blijft hangen in de herinnering van onze klanten, omdat het op meerdere momenten in het jaar verrast.

Idee

Valentijnsdag is een uitgelezen moment om je liefde te uiten. Maar waarom alleen op die dag en niet het hele jaar door? Via gamification wilden we onze opdrachtgevers met een speelse aanpak een feel-good-moment of cadeautje geven. Valentijn als kick-off van een mooie Thanks-actie!

Ideate

Concept campagne
Taglines

Realisatie

Op 13 februari, de dag voor Valentijn, stuurden we onze ‘Army of Love’ op pad; twee liefdessoldaten met een missie! Zij moesten onze opdrachtgevers een hart overhandigen met de tekst “This could be your lucky year”. De dag erna kregen onze opdrachtgevers via internet een filmpje met een persoonlijk berichtje: Verliefd? Nee dat niet, maar we zijn wel blij met jou als opdrachtgever en willen je dat graag laten merken! Met militaire precisie realiseerden we een actie waarbij onze opdrachtgevers, via een gepersonaliseerde pagina, een verrassing konden winnen door te draaien aan het ‘feel good wheel’. Een nieuwe smaak chocolade, t-shirts, sporttassen, paintballen. Niets was te gek. Feels good right?

Create

Video’s
Website
Uitwerking van cadeaus
Direct mail
Social media

Een aantal van de reacties van onze klanten:

Bedankt voor de uitnodiging: ik voel me uitgedaagd!

Weer verwend door Only the Brave. Een goede band tussen relaties is goud waard.

Wat een leuke verrassing weer!

Ook een bijzondere communicatiecampagne?

Creatief, denken zonder kaders met lef. Dé ingrediënten om van jouw campagne een groot succes te maken. Creatieve concepten, campagnes en communicatiemiddelen voor Brave Ones!

Next case Nobels brood

Een bakker met ambitie