Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Dudok Projectontwikkeling

Post120

Uitdaging

Post120, het oude postkantoor in Dordrecht, wordt herontwikkeld en op een duurzame manier omgebouwd tot een complex waar wonen, werken en winkelen samenkomen. Aan ons de vraag een wervingscampagne te ontwikkelen waarmee particulieren en ondernemers geïnteresseerd raken om zich te vestigen op één van de bekendste en meest centraal gelegen plekken in het centrum van Dordrecht.

Idee

Belangrijke ingrediënten voor dit project zijn de centrale ligging, de stadstuin van het gebouw en vooral 'duurzaamheid'. Samengevoegd vormen deze kernwaarden het ‘groene hart van Dordrecht’, dat centraal staat in de communicatie. Het groene hart is letterlijk vertaald naar een hart als 'symbol of love' in alle uitingen van Post120.

Ideate

Concept campagne
Taglines
Beurs event plan

Create

Advertentielijn
Direct mail
Brochures
Green Graffiti
Website
Online media
Beursontwerp
Social media

Realisatie

In een project waar duurzaamheid een grote rol speelt, willen we natuurlijk niet onnodig inkt verspillen. Daarom bedachten we advertenties met een klein deel tekst; een volle witte pagina in de krant, met slechts zes regels en het logo van Post120. Dát valt op en dekt de lading. We bedachten ook milieuvriendelijke streettags van GreenGraffiti en voor deelname aan een woonbeurs ontwierpen we een customized beursstand. Om de campagne compleet te maken, namen we de Post120 website flink onder handen en maakten we verkoopbrochures. Een complete campagne dus.

Ook een communicatiecampagne?

Je zoekt creatieve denkers? Denkers zonder kaders met lef. Only the Brave levert alle ingrediënten om van jouw campagne een groot succes te maken. Creatieve concepten en campagnes voor Brave Ones!

Next case Dordrecht Marketing

Dordrecht Bijzonder Dichtbij