Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Dordrecht Marketing

Dordrecht Bijzonder Dichtbij

Uitdaging

Dordrecht; nog altijd het kleine broertje van Rotterdam. Veel mensen kennen de stad van naam, maar weten vaak niet welke pareltjes de stad te bieden heeft. Dordrecht Marketing vroeg ons daarom een imagocampagne te ontwikkelen met als doel toeristen naar de stad te ‘lokken’ en Dordrecht beter op de kaart te zetten.

Idee

Veel toeristen kennen Dordrecht niet. Dat is gek want ons Dordrecht is super mooi! En dat wilden we graag laten zien. Wij bedachten het concept “Dordrecht Bijzonder Dichtbij”. Je hoeft namelijk niet ver weg om mooie dingen te zien. Door met een landelijke campagne de unieke plekken van de stad op een adembenemende manier in beeld te brengen, laten we zien hoe mooi Dordrecht is en wat er te ontdekken valt. Vanaf nu hoeft iedere Dordtenaar niet meer te vertellen waarom Dordt zo mooi is, de commercial laten zien zegt genoeg.

Ideate

Concept campagne
Slogan
Filmscripts

Create

Advertentielijn
Tv-commercials
Online banners
Website

De altijd kritische collumnist Kies Thies van het AD schreef over onze campagne: Het resultaat is in één woord: magisch.

Realisatie

Advertenties in landelijke dagbladen zoals Trouw, het AD en de Volkskrant en drie reclamespots die landelijk werden uitgezonden op de publieke zenders. Ook ontwikkelden we een campagnewebsite, een online bannercampagne en een outdoor campagne met abri’s en busreclame.

Het resultaat mag er zijn: een enorme toename van trotse ‘stadsambassadeurs’, tienduizenden views op de filmpjes online en een gigantisch viraal effect op sociale media: citymarketing op zijn best!

Bekijk alle TV-spots

Meer citymarketing?

Citymarketing speelt een steeds grotere rol in het beleid van gemeenten. Steden zijn zich steeds bewuster van hun uitstraling en reputatie. Only the Brave denkt graag met je mee hoe we jouw stad de allure geven die ze verdient!

Next case Only the Brave

Be Branded tool