Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Deltametaal

rebranding

Uitdaging

Deltametaal vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Ok... helder. Maar alleen met een restyle ben je er nog niet. Wij adviseerden een paar stappen terug te doen om na te denken over de positionering en een duidelijke communicatiestrategie.

Idee

Via verschillende strategiesessies, een uitgebreide bedrijfsanalyse en een intensieve samenwerking ontwikkelden we een nieuw merkenbeleid en een nieuwe communicatiestrategie. Uitgangspunt hierbij was een verschuiving van communicatie vanuit de bedrijfsvoering naar communicatie gericht op de verschillende doelgroepen van Deltametaal en haar divisies.

Ideate

Bedrijfsstrategie
Merkenbeleid
Herpositionering

Realisatie

Samen met Deltametaal verbeterden we de interne bedrijfsstructuur en alle communicatiemiddelen. Van de sales brochures tot het beursmateriaal en van de website tot een advertentielijn: een compleet nieuwe uitstraling met de focus op de doelgroepen. Om duidelijk te maken welke divisie de afzender is, ontwikkelden we separate divisielogo’s waarin elke divisie een eigen kleurlijn kreeg. Herkenbaar en duidelijk!

Create

Corporate identity
Online platform
Salescommunicatie
Advertentielijn
Pos materiaal
Magazine

Ook toe aan een duidelijke merkidentiteit?

Ben je ook bereid om een paar stappen terug te doen en goed na te denken over jouw merk? Wat is de kracht? Wie ben je? En wie wil je zijn? Wij helpen je de identiteit te ontwikkelen en creatief te vertalen.

Next case Dordrecht Marketing

Sinterklaas in Dordrecht