Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Annatommie mc

Merkidentiteit en branding

Uitdaging

Ga er maar aan staan. Een bedrijf met vijf vestigingen, verspreid over Midden Nederland, te herpositioneren. Annatommie mc vroeg ons om te helpen de merkidentiteit te vinden, te borgen en creatief te vertalen.

Idee

De basis van het creatieve concept is de combinatie van een snelle diagnose en deskundige behandeling met daarnaast de bewegingsvrijheid die men ervaart na behandeld te zijn bij Annatommie mc. In het creatieve concept focussen we ons op het resultaat na de behandeling door in het beeld, met highlights, aan te geven wat de klacht was, ondersteund met de tekst wat de doelstelling van de patiënt was.

Om verschillende doelgroepen aan te spreken zijn er diverse proposities ontwikkeld elk met een eigen karakter, zoals ‘Eva kan snel weer sporten’ of ‘Martine kan snel weer door na haar persoonlijk behandelplan in één dag’. Door namen te gebruiken maken we de communicatie persoonlijk en herkenbaar.

Ideate

Merkidentiteit
Concept campagne
Taglines

Create

Fotografie
Advertentielijn
Abri's
Brochures
Direct mail
Interieur design

Realisatie

Naast de communicatiecampagne, is de algemene communicatie, zoals flyers, brochures en advertenties en het interieur van de locaties aangepakt. Een frisse, moderne uitstraling die tegelijkertijd betrouwbaarheid en kwaliteit uitstraalt. In alle communicatie is het medisch team van specialisten prominent aanwezig. Dit zijn de specialisten die bij Annatommie mc elke dag klaar staan om de mensen van hun bewegingsklacht af te helpen, van fysiotherapeut tot behandelend arts.

Ook toe aan een duidelijke merkidentiteit?

Wat is de kracht van jouw organisatie? Wie ben je? Wat is je onderscheidend vermogen? Samen met jou ontwikkelen wij de merkwaarden van jouw organisatie en vertalen deze naar een onderscheidende identiteit en/of campagne.

Next case Dordrecht Marketing

Sinterklaas in Dordrecht