Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Albelli

Remembering the future

Wij denken graag vooruit. Remembering the future noemen we dat. Door het maken van toekomstscenario's geven we je een glimp van de toekomst. Je kunt hierdoor dus nu al anticiperen op de toekomst en je concurrentie voorblijven. Innoveren, dienst- en/of productontwikkeling... Are you ready?

Tastbaar maken van de herinneringen dichterbij het fotomoment brengen.

Zo ook voor Albelli. We maakten voor Albelli een Albelli fotoboekje (what else?!) met het het idee om het tastbaar maken van herinneringen dichterbij het fotomoment te brengen. Op Lowlands zou je bijvoorbeeld meteen je festival foto’s kunnen uploaden in de Albelli Photobooth om een instant fotoalbum te maken. Bij thuiskomst ligt het fotoalbum dan al op je te wachten. En wat denk je van de koppeling van de Albelli iPad App met je smartphone? Je maakt natuurlijk veel sneller en meer foto’s met je mobiel dan met een iPad. Kan je onderweg terug in het vliegtuig je vakantiefoto’s op je smartphone selecteren en op je iPad je fotoboek maken. Easy as that!

Ideate

Innovatie
Ideation

Mogen we jouw toekomst voorspellen?

De wereld verandert steeds sneller. Deze verandering wordt vaak onderschat en voor je het weet ben je niet meer relevant. That's where we come in; wij helpen je in te spelen op deze veranderingen en trends en vertalen die naar innovaties en strategieën.

Next case Politie regio Rotterdam

PINPIN Samen veilig pinnen