GEZOCHT WEBDEVELOPER / WORDPRESS MASTER

MIN. 24 UUR/WEEK

Je hebt al een mooie track-record op het gebied van WordPress en wil je nog verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan willen wij je graag leren kennen!

WIE BEN JIJ?

Je hebt gevoel voor usability en snapt hoe een website logisch in elkaar moet zitten. Het omzetten van ontwerpen naar supersnelle cleane code is je tweede natuur. Je hebt verstand van PHP, HTML5, CSS3 en JavaScript, en weet ons te verrassen met een aantal goede cases van je WordPress-ervaring. Kennis van WooCommerce? Dat vinden we een fijne pre. Verder heb je altijd performance in je achterhoofd en zorgt dus voor mooie SEO-scores. Terugdeinzen voor het koppelen van externe systemen aan WordPress, is er bij jou niet bij.

JOUW PLEK IN ONS TEAM.

Als nieuwe BRAVE One word je het technisch geweten van OTB-online en werk je met een aantal andere (externe) webdevelopers samen.

Je maakt onderdeel uit van een klein, vernieuwend team met creatieve en innovatieve ideeën. Vanuit onze supergave historische locatie werken we voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Stuk voor stuk leuke, uiteenlopende opdrachten waarbij jij ons straks verbluft met je technische hoogstandjes.

WAT WIJ JOU BIEDEN.

Met mooi en goed doordacht werk voor inspirerende merken in diverse branches, krijg je binnen ons team alle kans om jouw potentieel maximaal te laten zien. Bij ons geen starre regels en formeel gedoe, maar volop ruimte voor nieuwe, frisse ideeën. Passie en kennis, dat zijn onze belangrijkste ingrediënten. Daarom krijg je van ons ook voldoende tijd en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. En dan bieden we je ook nog eens een mooi salaris!

BEN JIJ ONZE NIEUWE BRAVE ONE?

Word je na het lezen van deze vacature alleen maar enthousiaster en sta je te popelen om te reageren? Inspireer ons! Stuur een mail met motivatie en cv waarom jij in ons team past naar Edwin Bax via edwin@onlythebrave.nl

The floor is yours. Are you BRAVE enough?