Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Skills

Wij zijn een ideation company. Een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie. We zijn goed in het bedenken van briljante ideeën. Samen met onze klanten ontwikkelen we opvallende vooruitstrevende merkconcepten en communicatieoplossingen. Verwacht het onverwachte, zonder dat de relevantie uit het oog verliezen.

Wie ben je als bedrijf en wie wil je zijn? Samen met jou bepalen we de merkidentiteit van jouw bedrijf of organisatie. Zo'n merkidentiteit bestaat uit een aantal kernwaarden die we vervolgens vertalen naar een karakter. De merkidentiteit vormt de basis voor een onderscheidende positionering (in- én extern) en is rode draad voor nieuwe businessmodellen, strategieën en communicatie. En omdat we het zo leuk vinden bedenken we ook meteen ideeën die passend zijn bij de merkidentiteit en die je meteen kunt uitvoeren. Zo zijn we nu ook wel weer!

Skills

B Branded

Skills

B Strategized

Wij vertalen jouw uitdaging naar nieuwe ideeën en concepten en ontwikkelen een strategie. Dat kan een bedrijfs- of merkstrategie zijn. Met een sterke strategie neem je een onderscheidende positie in. En dat willen we natuurlijk allemaal wel, maar hé... niet iedereen werkt met Only the Brave. Heb jij ff mazzel!

Wij vertalen het creatieve concept in middelen die een boodschap vormgeeft. Dat doen wij in de vorm van tv-commercials, brochures, packaging en nog veel meer. Wij houden de grote lijnen in de gaten zodat het concept in alle middelen juist is vertaald. Daarnaast regelen wij de inkoop van de diverse middelen. Wel zo makkelijk!

Skills

B Designed

Skills

B Concepting

Wij creëren creatieve concepten die de merkbeloftes vertalen en die inspelen op de behoefte van jouw doelgroep. Die concepten vormen de basis voor onze campagnes. En we garanderen je: onze concepten doen jouw bedrijf of organisatie meer shinen dan de concurrentie.

We ontwikkelen nieuwe diensten en producten voor de steeds veranderende wereld. Samen met, en voor onze opdrachtgevers. Onze trendwatchers en creatieve strategen analyseren de huidige markt en schetsen toekomstscenario’s voor jouw branche, aangevuld met passende strategieën en praktische oplossingen. Je moet dus wel lef hebben wil je met deze game-changers aan tafel zitten.

Skills

B Innovative

Vanuit het concept ontwikkelen wij relevante en onderscheidende campagnes met een duidelijk (communicatie)doel voor ogen. Deze campagnes activeren doelgroepen. Wij denken hiermee niet out-of-the-box maar alsof er helemaal geen ‘box’ is! Onze campagnes zijn on- en offline, on-air en zichtbaar op straat.

Skills

B Campaignable

Skills

B Digital

Het digitale tijdperk: je kunt er met geen mogelijkheid meer omheen. Wie écht wil meespelen met de grote jongens moet online zichtbaar zijn. Gelukkig kunnen wij jou daar uitstekend bij helpen. Wij ontwikkelen een strategie die bij jou en je doelgroep past en bouwen daaromheen digitale tools. Niet alleen online platformen en webshops (doen we natuurlijk ook!), maar juist ook apps, nieuwsbrieven of facebookcampagnes, afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt.