Wijkhopper.

Stroomlijn is een innovatief mobiliteitsplatform voor publieke organisaties. Eén van hun nieuwe initiatieven is de Wijkhopper: volledig elektrisch vervoer voor ouderen of mensen met een beperking, speciaal voor korte ritten in de wijk. Snel, schoon én van deur tot deur.

De Wijkhopper is nu gestart in de Dordtse wijk Sterrenburg en in de gemeente Papendrecht. Maar het liefst rijdt de Wijkhopper natuurlijk door alle Drechtsteden. Daarom kregen wij de opdracht om de Wijkhopper te promoten bij omliggende gemeenten. En dat hebben we groots aangepakt: overal waar een promotiegesprek gevoerd werd, kwamen blikken met heerlijke (Wijk)hopjes tevoorschijn. En er verscheen een roll-up banner en een hele stapel duidelijke folders. Binnenkort gaat de online campagne live met een video-animatie waarin aan de doelgroep wordt uitgelegd hoe de Wijkhopper je gemakkelijk en comfortabel van A naar B brengt. Kortom, de Wijkhopper is lekker op weg.  

Wil jij jouw dienst ook opvallend onder de aandacht brengen?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center