Echte kwaliteit, ook online.

Mohr & Mohr By Govers Schoenen staat voor exclusieve schoenmode. Klanten komen hier al jaren voor gerenommeerde (internationale) merken zoals Michael Kors, Bruno Premi, Versace Jeans, DKNY, UGG, Floris van Bommel, Cruyff, Fred de la Bretoniere en Shabbies. En nu zijn al deze merken ook online verkrijgbaar in hun webshop.

Mohr & Mohr staat voor hoogwaardige kwaliteit. Zoals vele retailers, kozen zij ervoor om naast hun winkel hun klanten ook via een goed verzorgde webshop te gaan bedienen. Alle exclusieve merken op een rij in een webshop die gemak en service biedt – net als in de echte winkel. Zo’n webshop bouwden wij voor Mohr & Mohr. Met een bestelproces en met e-mailnotificaties die uiteraard helemaal in Mohr & Mohr-stijl zijn. Ook achter de schermen bevat de site het nodige gemak. Want we voegden er voorraadbeheer aan toe waardoor de voorraden in de winkel en de webshop aan elkaar gekoppeld zijn. En natuurlijk installeerden we meteen ook een koppeling met iDEAL voor directe betaling. Het resultaat mag er zijn, want de site trekt de nodige bezoekers! 

Bestelproces

iDEAL

Gemak en Service

Responsive

Wil jij ook een webshop die aansluit bij je winkel?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center