BIJZONDER WONEN,IN DE NIEUWBOUW

Leyten Projectontwikkeling

Vastgoedcommunicatie, daar lopen we altijd warm voor. Voor vastgoedontwikkelaar Leyten verzorgden we voor meerdere projecten de communicatie, van het eerste idee tot en met uitvoering.

REALISATIE.

De website, de bouwborden, de plattegronden, het boek: we maakten het allemaal. Dat doen we altijd vanuit een sterke samenwerking met Leyten zelf, onder andere voor de nieuwbouwprojecten Machinistenhof en Schaerwijde. Geen artist impression of ‘happy family’ op de cover, wél een beeld van hoe het leven in deze wijken er straks uitziet. En over hoe leuk het is om in Dordrecht te wonen. Want wat bleek uit het doelgroeponderzoek: deze projecten trokken vooral veel mensen van buiten Dordrecht. Het boek werd daardoor bijna een fraai staaltje stadspromotie – en dat viel in goede aarde.

"JE KRIJGT MEER DAN EEN IDEE"

De communicatie rond een nieuwbouwproject moet de juiste snaar raken bij de juiste doelgroep. Voor vier van onze nieuwbouwprojecten heeft Only the Brave dat op opvallend creatieve wijze gedaan. Het logo en de complete look-and-feel: ze waren pakkend en doeltreffend. Vervolgens hebben ze de complete communicatie ook uitgevoerd. Wij voelen ons erg comfortabel bij de samenwerking: het was echt een ‘joint effort’ waarbij we vanuit onze inhoudelijke kennis en hun creativiteit gezamenlijk naar het einddoel toewerkten. Afspraken worden nagekomen, ze zijn klantgericht en ze zijn flexibel. Bij Only the Brave krijg je méér dan alleen goede ideeën.

Hans Lubeck – Leyten Projectontwikkeling

WIL JIJ OOK VASTGOEDPROMOTIE DIE JOUW DOELGROEP AANSPREEKT?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl