Strategie.

Mantelzorgers vinden het vaak lastig hun eigen grenzen aan te geven. Het zijn meestal familie en vrienden die voorkomen dat de mantelzorger zichzelf voorbij loopt. Daarom hebben we de campagne juist gericht op de personen om de mantelzorgers heen. Met posters en driehoeksborden verwezen we naar de campagnewebsite www.jijzorgtwijhelpenje.nl. Op deze overzichtelijke website stonden handvatten en praktische informatie voor de mantelzorgers en hun omgeving. Daarnaast hebben we via een plaatselijke krant huis-aan-huis ansichtkaarten bezorgd om interactie te creëren en mensen een hart onder de riem te steken.

Resultaat.

De campagne heeft de nodige aandacht gehad in de lokale media. Meer mensen hebben zich tijdens de campagneperiode ingeschreven bij Sterk Papendrecht. Daardoor weten meer mantelzorgers dat ze zichzelf niet hoeven weg te cijferen omdat een ander op hen rekent.

Wil jij ook een campagne met hart voor mensen
om mensen in het hart te raken?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center