Sociale Dienst Drechtsteden.

De Sociale Dienst Drechtsteden wil mensen van 50 jaar en ouder die langdurig werkloos zijn graag aan een baan helpen. Dit gebeurt via een speciaal traject met intensieve begeleiding waarbij mensen hun mogelijkheden (her)ontdekken en gekeken wordt wat er nodig is om iemand weer terug op de arbeidsmarkt te krijgen.  

Veel mensen zijn visueel ingesteld en beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we voor de Sociale Dienst Drechtsteden een infographic-achtige folder ontwikkeld die duidelijk maakt wat de stappen zijn in het traject naar werk en wat iemand te wachten staat. Deze combinatie van tekst en beeld maakt dat mensen de boodschap sneller en gemakkelijker begrijpen. Naast functioneel wil het oog natuurlijk ook wat. Dus maakten we voor deze folder fraaie, aansprekende illustraties. Want bij Only the Brave weten we: wat raakt, zorgt voor effect. En dat is precies wat hier de bedoeling is. 

Wil jij jouw verhaal ook op een duidelijke manier overbrengen?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center