REGIO DEAL: GOED LEVEN IN EEN MARITIEME TOPREGIO

Bureau Drechtsteden

Happy together, het is een van onze kernwaarden. Dat happy together ook strong together maakt, bewijst de samenwerking tussen de regio’s Drechtsteden en Gorinchem. Samen dienden zij een aanvraag in voor de Regio Deal, een subsidieregeling van de Rijksoverheid voor versterking van regio’s in het land. Onze brochure hierover ging van Dordt naar Den Haag!  

De Drechtsteden en Gorinchem vormen regio’s met trotse inwoners, mooie historie en een sterk arbeidsethos. De maakindustrie in dit gebied, met name de maritieme sector, is veelzijdig en uniek en vormt de industriële motor van Rotterdam. Maar deze regio’s kunnen en willen meer. Daarom willen de Drechtsteden en Gorinchem samen met de Rijksoverheid de ontwikkeling van hun regio’s versnellen en versterken.

 

Op donderdag 5 september hebben de Drechtsteden en de gemeente Gorinchem de propositie Regio Deal gepresenteerd aan leden van de Tweede Kamer. Mét onze brochure. Uitgereikt door niemand minder dan Wouter Kolff, voorzitter van de regio Drechtsteden en burgemeester van Dordrecht. Een kleurrijk, pakkend verhaal ligt nu in Den Haag. ‘Win hearts above minds’, daar gaan we voor. Want wat raakt, zorgt voor effect. Laat de Regio Deal maar komen!

WIL JIJ JOUW VERHAAL OOK PAKKEND OVER HET VOETLICHT BRENGEN?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl