DE AMBITIE VAN DE DRECHTSTEDEN

Bureau Drechtsteden

De Drechtsteden: 7 gemeenten met een gezamenlijke missie. Ze willen van hun gebied een maritieme topregio maken waar mensen met veel plezier wonen, werken en vertoeven. Kansen voor groei zijn er volop. Nu is het tijd om de handen ineen te slaan en de potenties van de regio te gaan benutten.  

Deze ambitie vergt samenwerking, lef en trots van zowel overheid, bedrijfsleven als onderwijs. De Drechtsteden zoeken nu die verbinding en ze vroegen ons om daar de communicatiemiddelen voor te maken. Wij weten als geen ander dat communicatie die raakt, voor effect zorgt. Want dat brengt mensen in beweging. Precies wat nodig is voor deze Groeiagenda 2030!

Dus maakten we een opvallende pop-up folder die we samen met een pakkende brief stuurden naar gemeentes, provincie Zuid-Holland, Gedeputeerde Staten, bedrijven, organisaties en stakeholders in de regio Drechtsteden. Herkenbaarheid van het project is daarbij belangrijk. Hiervoor ontwierpen we ‘Drechtsteden iconen’, een huisstijl met stijlgids en de speciale website groeiagendadrechtsteden.nl. De basis is gelegd, op naar 2030!

WIL JIJ OOK OPVALLEN BIJ JOUW DOELGROEP??

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl