Uitdaging.

Als twee bouwbedrijven samengaan, dan ontstaat er een nieuwe cultuur. Een nieuw merk dat zijn weg naar klanten moet vinden. En een nieuw verhaal waar intern draagvlak voor moet groeien bij de medewerkers afkomstig van beide bedrijven. Wie zijn wij gezamenlijk? Wat drijft ons? Met die vraag kwamen Groenendijk en Kwaasteniet bij ons.

Het idee.

Door het beste van de twee bedrijven samen te voegen, kwamen we tot sterke, gedeelde kernwaarden: Bewust Samen Beter. Want bouwen doe je immers niet alleen. Op basis daarvan ontwikkelden we voor deze nieuwe entiteit de naam, de huisstijl, de salescommunicatie en de website.

Realisatie.

Constructif werd een solide eenheid. En we zorgden er samen met Constructif voor dat alles klopte. Van de nieuwe belettering van de busjes tot aan bedrijfskleding en van gevelreclame tot aan de koffiekopjes: ieder aspect ademt Constructif. Met een allesomvattende campagne hebben we Constructif als een krachtige eenheid neergezet. Het resultaat: een hoge naamsbekendheid en trotse medewerkers. Mooi werk sorteert effect.

Ook een goed verhaal nodig dat raakt?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center