Restyle branding.

Confed en AssemblyPartner werkten al jaren succesvol samen toen ze in juli 2018 samengingen. Beide bedrijven zijn belangrijke spelers op het gebied van assemblage, montage en productie van hoogwaardige elektronica voor toonaangevende nationale en internationale klanten.

Confed is een bedrijf met een verhaal. Twee van de drie vestigingen zitten in Nederland; dat is bijzonder in de maakindustrie. Net als het ‘inclusief ondernemen’: Confed biedt iedereen een kans, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar waar het vooral om draait is een goed eindproduct leveren. En Confed doet dat dus op geheel eigen wijze. Vanuit die gedachte ontwikkelden wij de herpositionering en een aangescherpte huisstijl voor de nieuwe bedrijfscombinatie. Alle externe communicatiemiddelen zijn hier haarfijn op afgestemd. Na de ‘buitenkant’ gaan we nu binnen aan de slag door ook het interieur ‘conform Confed’ te maken.

Wil jij ook dat jouw verhaal tot leven komt?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center