Alles voor de klant.

SvensCar is de officiële merkdealer van Volvo in de regio Dordrecht en onderdeel van de Amega Groep. Of je nou op zoek bent naar de nieuwste modellen van Volvo, naar een occasion, of je Volvo wilt aanmelden voor reparatie of onderhoud, bij SvensCar moet je zijn. Service en kwaliteit, dat is wat je hier krijgt.

Als dat je motto is, moet dat ook op de website zo zijn. Daarom ontworpen we voor SvensCar een site die gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. We analyseerden eerst welke diensten welke aandacht nodig hebben. Waar zit het onderscheidend vermogen? Aan de hand van flowcharts en user experience design, kwamen we tot een structuur en vormgeving die passen bij SvensCar. Klanten en bezoekers van de site vinden zo snel wat ze nodig hebben en conversie is op elke pagina binnen handbereik. De uiteindelijke bouw van de site hebben we uitbesteed aan een partij die veel expertise in huis heeft van de webtechnologie die SvensCar wilde toepassen. Zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Wil jij ook een website die naadloos aansluit bij wat jouw klanten willen?

Bel Edwin: 06-50 68 63 98 of mail naar edwin@onlythebrave.nl

©2022 Only The Brave.

Only the Brave is een ideation company; creatieve conceptdenkers met marketingbrains. We zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie.

Creative headquarters.

Engelenburgerbrug 3,
3311 CZ, Dordrecht
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Socials.

Privacy Preference Center