Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

About us

Wij bedenken, samen met jou, briljante ideeën die goed voelen en hun werk doen. Wij zijn conceptdenkers met marketing brains; een ‘ideation company’ met ideeën voor strategische positioneringen, innovaties en creatieve concepten. We zijn niet alleen creatief en strategisch, ook innovatief: we schrijven toekomstscenario's en ontwikkelen daarvoor nieuwe strategieën. Onze kernwaarden zijn niet voor niets: ‘Brilliant Ideas’, ‘No Guts No Glory’ en ‘Happy Together’.

Skills

Ook benieuwd wat we als 'ideation company' voor jou kunnen betekenen?

Ontdek de mogelijkheden

Brilliant ideas

Alles begint met een briljant idee. Wij vertalen associaties naar ideeën. Ideeën die bewijzen dat lef loont en die mensen verbinden met merken. Nieuwe dingen verzinnen vinden we het leukst. Dat doen we niet alleen voor jouw bedrijf of organisatie, maar ook voor onszelf. Dat houdt ons scherp!

No guts no glory

De boel op scherp zetten. Af en toe een heilig huisje omver schoppen. Dat is wat we bedoelen met “No Guts No Glory”. In een wereld waarin aandacht de belangrijkste concurrentiefactor is, is een flinke dosis courage nodig om onderscheidend te zijn. Wij denken niet out-of-the-box, maar zonder box. Alles is mogelijk. Daar moet je als opdrachtgever wel tegen kunnen.

Dare to eat fugu

Kogelvis, in Japan ‘Fugu’ genoemd, is een ware delicatesse. Maar het eten van zo’n lekker visje vraagt wel om een flinke portie lef. Jaarlijks vallen bij tientallen Japanners de stokjes uit handen om vervolgens verlamd, stuiptrekkend en naar adem happend aan hun einde te komen. Dan is de vis niet goed bereid en kan het vrijkomende gif zijn werk doen. Meestal gaat het goed, soms niet… Onder het genot van een heerlijke sushi-lunch verleidden wij onze relaties tot het nemen van een hapje kogelvis. Hebben ze het lef?

The place where the magic happens

De plek waar je vaak tot de beste ideeën en leukste inzichten komt. The place where the magic happens. Juist, de wc! Only the Brave bedacht een wc-poster die jou helpt om tot inspirerende gedachten te komen. In glow-in-the-dark natuurlijk. Voor nét dat beetje extra magic.

Kan jij wel wat magic gebruiken?
Only the Brave wil graag verwonderen, inspireren en stimuleren. Laat je verrassen en kom eens met ons brainstormen. Wie weet wat voor mooie dingen daaruit voortkomen?

Happy together

We zien onze opdrachtgevers als teamgenoten. We inspireren elkaar. Dagen elkaar uit en zijn beiden verantwoordelijk voor het eindresultaat. Samen het verhaal van jouw merk vertellen. Daar gaan we voor.

Expect the unexpected!

Verwacht van ons geen strakke pakken, gelikte campagnes en mooie praatjes, maar eerlijke en gave ideeën waar mensen versteld van staan. Mensen verbinden met merken en samen tot prachtige resultaten komen. Expect the unexpected.