Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Gezocht creatief vormgever

Only the Brave embrace creative talent

[minimaal 32 uur/week]

Ben jij een ambitieuze creatieveling met lef? Heb jij de skills om corporate- en campagnemiddelen te voorzien van een waanzinnig creatieve look & feel? Dan willen wij je graag leren kennen!

Wie ben jij?
Je bent een ontwerper in hart en nieren met enkele jaren werkervaring. Je bent een koning(in) in het ontwikkelen van logo's, huisstijlen en on- en offline communicatiemiddelen. Je bent secuur, stressbestendig en kunt snel schakelen. Zowel zelfstandig als in teamverband ben jij volledig in je element. Je beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met de Adobe Creative Suite en de nieuwste (creatieve) ontwikkelingen en trends volg je natuurlijk op de voet.

Jouw plek in ons team
Je komt te werken in een klein, vernieuwend team met creatieve en innovatieve ideeën. We werken voor heel diverse opdrachtgevers uit verschillende branches; stuk voor stuk leuke, uiteenlopende projecten waarvoor jij in korte tijd ideeën weet te genereren en vormgeeft. Je krijgt daarin veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je bent dan ook mondig en houdt van brainstormen en sparren met je collega’s om het beste resultaat te behalen.

Wat wij jou bieden?
Met mooi en goed doordacht werk voor inspirerende merken in diverse branches, krijg je binnen ons team alle kans om jouw potentieel maximaal te laten zien. Bij ons geen starre regels en formeel gedoe, maar volop ruimte voor nieuwe, frisse ideeën. Passie en kennis, dat zijn onze belangrijkste ingrediënten. Daarom krijg je van ons ook voldoende tijd en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. En dan bieden we je ook nog eens een mooi salaris!

Ben jij onze nieuwe BRAVE One?
Word je na het lezen van deze vacature alleen maar enthousiaster en sta je te popelen om te reageren? Inspireer ons! Stuur een mail met motivatie en cv waarom jij in ons team past naar Edwin Bax via edwin@onlythebrave.nl

The floor is yours. Are you BRAVE enough?