Creative Headquarters
Engelenburgerbrug 3
3311 CZ Dordrecht

Contact
hello@onlythebrave.nl
(078) 6119282

Gezocht Art director

Only the Brave embrace creative talent

[minimaal 32 uur/week]

Ben jij een getalenteerde, ervaren art director? Een creatieve, stressbestendige alleskunner die wild enthousiast wordt van de ontwikkeling van een sterk (visueel) concept? Weten jouw geniale voorstellen klanten in extase te brengen? Dan willen wij je graag leren kennen!

Wie ben jij?
Je bent een creatieve alleskunner, een inspirator. Mooie dingen maken die de klant helpen zijn product of dienst te verkopen, daar leef jij voor. Jij snapt dat een goed idee alleen kan ontstaan wanneer je je klant kent en leeft. Je begrijpt de markt, kent de producten/diensten, ziet de kansen en kan je inleven in de probleemstelling.

Je hebt HBO werk- en denkniveau, een creatieve achtergrond en minimaal 5 jaar werkervaring in de bureauwereld. De laatste trends in concept en design volg je natuurlijk op de voet. Het Adobe pakket (Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator) beheers je tot in de puntjes, en je ideeën weet je hierin zelfstandig uit te werken.

Je bent kritisch, proactief, flexibel en stressbestendig. Beschikt over een helicopterview en voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Een echte teamplayer die ook prima zelfstandig kan werken. Kwaliteit staat bij jou voorop en je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat. Hard werken geeft je energie; een 9-tot-5-mentaliteit is jou volkomen vreemd.

In je werk zit een flinke dosis kracht en nuchterheid, gecombineerd met een eigen flair. En natuurlijk een flinke dosis talent. Ook tekstueel ben je scherp: geniale ingevingen voor short copy als slogans, pay offs en (bedrijfs)namen schud jij moeiteloos uit je mouw.

Jouw plek binnen ons team
Je vertaalt de creatieve briefing van de klant naar inhoudelijk sterke en visuele concepten. Samen met (externe) specialisten en de creatieven van Only the Brave, ontwikkel je deze op doortastende wijze tot creatieve voorstellen. Jouw voorstellen brengen de wensen van de klant qua bereik, effect en geformuleerde doelstellingen op krachtige wijze samen. Je denk hierbij middelenonafhankelijk, maar weet je concepten wel te vertalen in concrete marketingcommunicatiemiddelen.

Wat bieden we jou?
Met mooi en goed doordacht werk voor inspirerende merken in diverse branches, krijg je binnen ons team alle kans om jouw potentieel maximaal te laten zien. Bij ons geen starre regels en formeel gedoe, maar volop ruimte voor nieuwe, frisse ideeën. Passie en kennis, dat zijn onze belangrijkste ingrediënten. Daarom krijg je van ons ook voldoende tijd en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. En dan bieden we je ook nog eens een mooi salaris!

Ben jij onze nieuwe BRAVE One?
Word je na het lezen van deze vacature alleen maar enthousiaster en sta je te popelen om te reageren? Inspireer ons! Stuur een mail met motivatie en cv waarom jij in ons team past naar Edwin Bax via edwin@onlythebrave.nl

The floor is yours. Are you BRAVE enough?